M Basic

02-sep-2020
Modern elegans och värmelagring i skön förening

Lotus M-serien är för dem som vill ha en effektiv värmekälla med värmeavgivning under lång tid. M-serien förenar det bästa från massugnen med det bästa från en modern braskamin.

M Basic har samma goda egenskaper som resten av vår M-serie.
Kaminens konstruktion och stenbeklädnad gör att värmen lagras och sedan avges jämnt under flera timmar. Det innebär att du med få eldningar upplever att behaglig värme avges till rummet även flera timmar efter att elden har slocknat.
Om man vill ha ytterligare värmelagring kan våra särskilt utvecklade PowerStones köpas till.

M Basic har utvändig design med höga stenar vilket ger ett elegant uttryck. Dessutom har braskaminen en glaslucka som ger fin insyn över lågorna. Brännkammaren är beklädd med Thermotte, vilket tillför en modernare och mer stilren look.
Designen ger M Basic ett modernt och elegant uttryck som passar perfekt i såväl modern som klassisk inredning.
M Basic har med sina 130 cm en väl avvägd höjd som passar perfekt i de flesta hem. Detta gör också braskaminen lätt att placera i förhållande till övrig inredning.

M Basic är beklädd med täljsten. Täljsten är ett naturmaterial och den naturliga variationen i stenens struktur och yta gör att varje sten är unik. Dessutom har täljsten fantastisk förmåga att lagra värme. Det gör att braskaminen avger behaglig värme under flera timmar.
Vridplatta
Till M Basic kan man också köpa till en vridplatta.
Vridplattan ger dig möjlighet att vrida din kamin i en rad intervall, från 90 till 180 och hela 360 grader.
På det sättet får du en helt unik upplevelse av elden, var du och dina gäster än befinner er i rummet.